Villkor

Villkor

Vid köp på Internet och via telefon gäller distans och hemförsäljningslagen. Därför har du som konsument rätt att ångra köpet inom 14 dagar. Förutsättningen är att du inte förbrukat varan eller att tjänsten har utförts.

Muslimernas Begravningsbyrå börjar behandla beställningen direkt efter bokning. Därför anses varor och tjänster förbrukade i samband med bekräftelse av bokning. Vi på Muslimernas Begravningsbyrå är dock måna om våra kunder och vårt anseende därför försöker vi i så stor mån som möjligt hjälpa våra kunder boka om begravningar. Det som är avgörande för om vi kan erbjuda ombokningar är vilka tidsramar som finns. Vid kort varsel kan ombokningar vara svåra.

Villkor för Muslimernas Begravningsbyrå

Vad gäller när du handlar hos oss?

  • Muslimernas Begravningsbyrå (muslimernasbegravningsbyra.com) ingår inte avtal med personer under 18 år.
  • Muslimernas Begravningsbyrå (muslimernasbegravningsbyra.com) förbehåller sig rätten att neka en beställning.
  • Vid eventuella falska order eller andra bedrägeriförsök kommer ärendet att polisanmälas. Muslimernas Begravningsbyrå förbehåller sig rätten att överlåta eller pantsätta eventuell betalning till annan borgenär.
  • Som beställare av begravningen är du betalningsansvarig för det fall det inte finns pengar i boet eller dödsboet försätts i konkurs. Muslimernas Begravningsbyrå har dock rätt att kräva betalning direkt av kunden för det fall betalning inte sker inom utsatt tid.